صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ! بازگشت استقلال به پروژه جذب ستاره ملوان | غندی‌پور آبی‌پوش می‌شود؟ وارازدات هارویان، در یک‌قدمی استقلال + عکس رانیری، جانشین اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شد واکنش تند خداداد عزیزی به ماجرای سفر کره شمالی به مشهد | فدراسیون طوفان زرد را هم سیاه کرد + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و کره شمالی | تلاش برای حفظ صدر چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم زمان آغاز بازی‌های تیم ملی در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست خرید بعدی پرسپولیس در پست دفاع راست حمایت قاطعانه کریس از یامال: او یک پدیده است، دست از سرش بردارید!
سرخط خبرها

جمشیدی: هرچه می‌گذرد بهتر می‌شویم | نیمکت به کمک شهرداری آمد

  • کد خبر: ۵۲۸۹۳
  • ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۹
جمشیدی: هرچه می‌گذرد بهتر می‌شویم | نیمکت به کمک شهرداری آمد
کاپیتان تیم بسکتبال شهرداری گرگان معتقد است هر چه زمان می‌گذرد بازیکنان برای مسابقات آماده‌تر می‌شوند.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، بازی تیم بسکتبال شهرداری گرگان با تعداد بازیکنان شاخص، ملی و خارجی، برتری ویژۀ این تیم به نسبت سایر حریفان در مسابقات بسکتبال باشگاه‌های ایران است. همۀ برتری عددی تیم شهرداری هم کنار بگذاریم، بازی فردی پری پتی به‌تنهایی گره‌گشاست که در کنار ویژگی‌های تنوع بازی با تعداد زیاد بازیکن، چهرۀ شهرداری را دگرگون کرده است.

شهرداری در بازی مقابل آویژه صنعت پارسا مشهد با نتیجه ۹۷ بر ۷۴ به پیروزی رسید. تیم مشهدی با وجود تغییر یک یار خارجی و اضافه شدن ایمان زندی، اما هنوز مشکل یک گردانندۀ تمام عیار دارد. جایی که با حضور پتی، نقطۀ برتری شهرداری بود یا دقایقی که سینا واحدی بازی کرد باز هم برتری در بازیسازی و گلزنی با شهرداری بود. در سایر موقعیت‌های گلزنی برای تیم شهرداری پراشتها، ضدحملات این تیم با محمد جمشیدی یا سه‌امتیازی‌های نوید رضایی‌فر کارساز بودند. برخی از این ضد حملات از توپ‌های لو داده توسط بازیکنان حریف شکل گرفت و بر اختلاف امتیازات اضافه کرد.

محمد جمشیدی بازیکن ملی‌پوش بسکتبال کشورمان که در این دیدار ۲۱ امتیاز کسب کرد درباره این بازی گفت: بازی خیلی خوبی بود و ما هم در ابتدای بازی شروع خوبی داشتیم و هم توانستیم در ادامه اختلاف امتیاز به وجود آمده را حفظ کنیم. من فکر می‌کنم نیمکتمان خیلی کمک مان کرد و بچه‌هایی که از نیمکت آمدند خیلی زحمت کشیدند.
او در ادامه گفت: ما آنالیز خوبی از این بازی داشتیم خداراشکر به نظرم رفته‌رفته ما بهتر می‌شویم، چون به هر حال ۸ ماه بدون بازی بودیم و الان هم هر‌چه می‌گذرد بهتر می‌شویم. ان‌شاءلله بتوانیم همین روند را حفط کنیم تا در نهایت صدرنشین گروهمان در رفت و برگشت باقی بمانیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->