ماجرای توافق استقلال و سپاهان بر سر گودرزی استقلال مهاجم آفریقایی خرید؟ نتیجه بازی دوستانه استقلال و لوسیل قطر(۸ مرداد ۱۴۰۴)| تیم امیدوارکننده ساپینتو شنبه تکلیف استعفای جویباری مشخص می‌شود کار تراکتور و آلوس به فیفا کشید فوفانا در راه لیگ عربستان واسعی: سابقه نداشته ۳ سال در یک تیم باشم برنامه بازی‌های لیگ برتر فوتبال مشخص شد وریا کدام گره استقلال را باز می‌کند؟ کارل توکو اکامبی گزینه مدنظر پرسپولیس کیست + رزومه و تیم‌های سابق عیسی رضایت ندهد، قراردادش فسخ نمی‌شود| درانتظار رونمایی از آل کثیر سود ۲۰ میلیون پوندی چلسی از خرید‌های شکست‌خورده! سیلی پدر مبینا نعمت‌زاده به پیشکسوت تکواندو! وریا به دنبال صدور مجوز بازگشت به استقلال استقلال مجوز گرفت، پرسپولیس، سپاهان و تراکتور در انتظار نویر به تیم ملی آلمان بازمی‌گردد؟ انتقاد حسن تفتیان از فدراسیون دوومیدانی | دوومیدانی ایران روزهای خوبی ندارد! نیاز پرسپولیس به هافبک ششدانگ | ضعف ادامه‌دار سرخ‌پوشان در خط میانی زمان آغاز لیگ برتر کشتی مشخص شد گل محمدی به دنبال مدافع پرسپولیسی
سرخط خبرها

جمشیدی: هرچه می‌گذرد بهتر می‌شویم | نیمکت به کمک شهرداری آمد

  • کد خبر: ۵۲۸۹۳
  • ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۹
جمشیدی: هرچه می‌گذرد بهتر می‌شویم | نیمکت به کمک شهرداری آمد
کاپیتان تیم بسکتبال شهرداری گرگان معتقد است هر چه زمان می‌گذرد بازیکنان برای مسابقات آماده‌تر می‌شوند.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، بازی تیم بسکتبال شهرداری گرگان با تعداد بازیکنان شاخص، ملی و خارجی، برتری ویژۀ این تیم به نسبت سایر حریفان در مسابقات بسکتبال باشگاه‌های ایران است. همۀ برتری عددی تیم شهرداری هم کنار بگذاریم، بازی فردی پری پتی به‌تنهایی گره‌گشاست که در کنار ویژگی‌های تنوع بازی با تعداد زیاد بازیکن، چهرۀ شهرداری را دگرگون کرده است.

شهرداری در بازی مقابل آویژه صنعت پارسا مشهد با نتیجه ۹۷ بر ۷۴ به پیروزی رسید. تیم مشهدی با وجود تغییر یک یار خارجی و اضافه شدن ایمان زندی، اما هنوز مشکل یک گردانندۀ تمام عیار دارد. جایی که با حضور پتی، نقطۀ برتری شهرداری بود یا دقایقی که سینا واحدی بازی کرد باز هم برتری در بازیسازی و گلزنی با شهرداری بود. در سایر موقعیت‌های گلزنی برای تیم شهرداری پراشتها، ضدحملات این تیم با محمد جمشیدی یا سه‌امتیازی‌های نوید رضایی‌فر کارساز بودند. برخی از این ضد حملات از توپ‌های لو داده توسط بازیکنان حریف شکل گرفت و بر اختلاف امتیازات اضافه کرد.

محمد جمشیدی بازیکن ملی‌پوش بسکتبال کشورمان که در این دیدار ۲۱ امتیاز کسب کرد درباره این بازی گفت: بازی خیلی خوبی بود و ما هم در ابتدای بازی شروع خوبی داشتیم و هم توانستیم در ادامه اختلاف امتیاز به وجود آمده را حفظ کنیم. من فکر می‌کنم نیمکتمان خیلی کمک مان کرد و بچه‌هایی که از نیمکت آمدند خیلی زحمت کشیدند.
او در ادامه گفت: ما آنالیز خوبی از این بازی داشتیم خداراشکر به نظرم رفته‌رفته ما بهتر می‌شویم، چون به هر حال ۸ ماه بدون بازی بودیم و الان هم هر‌چه می‌گذرد بهتر می‌شویم. ان‌شاءلله بتوانیم همین روند را حفط کنیم تا در نهایت صدرنشین گروهمان در رفت و برگشت باقی بمانیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->